Dom > Proizvodi > isečeni na linije dužine
Kategorija proizvoda

Električna hidraulika visoke brzine i visokofrekventna električna hidraulika, jednosmjerne dizalice, oprema

Linija za proizvodnju koja se primjenjuje na metalne rolne različitih specifikacija. Kroz otvaranje, nivelisanje i sečenje, valjane ploče se pretvaraju u ravne ploče željene dužine i širine. Sa razumnim rasporedom, jednostavnom manipulacijom i visokom automatizacijom, linija se koristi za procesiranje / vruće ...

Pošaljite upit

Detalji o proizvodu

Linija za proizvodnju koja se primjenjuje na metalne rolne različitih specifikacija. Kroz otvaranje, nivelisanje i sečenje, valjane ploče se pretvaraju u ravne ploče željene dužine i širine.

Sa razumnim rasporedom, jednostavnom manipulacijom i visokom automatizacijom, linija se koristi za procesiranje složenih / toplo valjanih ploča, silikonskih čeličnih ploča, ploča od nerđajućeg čelika, obojenih ploča, aluminijumskih ploča i metalnih ploča sa galvanizovanim ili obloženim proizvodima automobila, kontejnera, Aparata, prehrambenih proizvoda, materijala za pakovanje i materijala za buljenje.


Naša fabrika profesionalno proizvodi opremu čineći ploče straigit, seitioning, sečenje, kao jedinice pravolinijih, dugoročno, rezanje, sečenje za rezanje i proizvodnu liniju korporacije čak, mašina set kružnog jela dugoročno rezanje.Our oprema ima mnogo Broj različitih modela.


Imate posebne potrebe koje mogu biti dizajnirane za vas.
Molimo vas da nas kontaktirate za više detalja.


Fabrika mašina Wuxi Puxin
Mob: 86-13951579100

Tel: 86-510-83208381
Faks: 86-510-83209882
Dodaj: 76 # Qianluo Load, Huishan District, Wuxi, Jiangsu, Kina
E-mail: wxpx0510@163.com
Sajt: http://www.Pxslitter.com

Dobrodošli u kupovinu naših visoko-efikasnih i visoko efikasnih električnih hidrauličnih presto električnih hidrauličnih stolova, jednosmjernih liftova, opreme. Kao jedan od vodećih kineskih proizvođača i dobavljača u ovoj oblasti, nudimo i prilagođenu uslugu sa niskom cijenom. Budite slobodni da uživate u našim kvalitetnim proizvodima napravljenim u Kini. Za citiranje, dobrodošli smo da kontaktirate našu fabriku.

Srodni proizvodi

Send your message to us

Proizvodi
Slitting serije
izravnavanje serije
Stan čelika serije
Coil upender
Kontaktiraj nas
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Dodaj: 76 # Qianluo teret, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
E-mail: wxpx0510@163.com
Upit