Dom > vijesti > Sadržaj
Kategorija proizvoda

kako da prilagodite Strojna točnost Kaiping Machine

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: May 24, 2017

klirens strani Kaiping mašina odlučuje kvaliteta strane metalne zavojnice šišanje, zona šišanje i zone kidanje treba da bude uredan, a površina je glatka, na širem području šišanje zauzima 20% do 45% od debljine metala zavojnice, deblji metalne zavojnice, veća je striže području.
strojna preciznost Kaiping alatnih strojeva je također im portant faktor koji utiče na kvalitet šišanje metalnih zavojnica, koji se odnosi na efikasnu kontinuirani smicanje. Ako postoji jaz između ose nož i rupu na nož, to će učiniti pokret nož ekscentrični. Ako je ekscentričnost je prevelika, isprekidan striže javlja. Ali, kao što tehnologija napreduje, sada metalne trake Kaiping mašina preklapanja prilagođavanja je pomoću digitalne automatizaciju, preciznije i zgodan, kao što je u industriji i # 39; s najreprezentativnijim potpuno stativ, Ding Fondacija nakon 18 godina fokus na metalnim Kaiping istraživanje mašina i razvoj i proizvodnju, u tehnologiji je prilično zrelo. Da su poznati u industriji.
preciznost podešavanje strane jaza disk makaza Kaiping mašina se uglavnom postiže obrade preciznost diska rezač, prsten spoj gumene izoluje i čelika izolaciju prsten, koji je jednostavno debljina, ravnosti, paralelizam, završna obrada i tako dalje. Osim toga, kumulativni greška rezač će također utjecati na preciznost podešavanje zazora diska repicu. Stoga, širina preciznost striže metalne zavojnice treba odrediti sa strane klirens nož, koji ne može biti veći od dva puta klirens nož.

Proizvodi
Slitting serije
izravnavanje serije
Stan čelika serije
Coil upender
Kontaktiraj nas
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Dodaj: 76 # Qianluo teret, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
E-mail: wxpx0510@163.com
Upit