Dom > vijesti > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Razvoj analize tržišta Kaiping Machine U Kini

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: May 24, 2017

Na tržištu stranih investicija meta uspostaviti proizvodne baze mainframe da se postigne lokalizacija okupljanja i proizvodnje. Jasno industrije strateško pozicioniranje, ubrzati integraciju poslovnih resursa, njegovati svjetske klase kineski poduzeća strojeva industrije, njegovati i podržavati kineski strojeva industrije jaka poduzeća da se razvije u svjetske klase kineski strojeva industrije preduzeća su glavni ciljevi Kina razvoja Kaiping mašina. Tradicionalne Kaiping stroj nema apsolutnu prednost u tržišnoj utakmici, njegovu opremu već ne može zadovoljiti većinu proizvodnju potražnje. Ako se Kaiping mašina želi dalji razvoj, to se mora promijeniti neke od nedostataka u trenutnom razvoju.
U posljednjih nekoliko godina, ekonomska kriza izazvala opšti pad u industriji u raznim zemljama, a naša vlada poduzela odgovarajuće mjere za stimulisanje domaće oporavak industrije, uključujući Kaiping mašina i drugim industrijama također aktivno traže protumjere, Kaiping mašina noža u pad industrije kao priliku za razvoj industrije da pogleda, i dalje napraviti zbrku oko tehničke nadogradnje proizvoda, oslanjajući se na tehnologiju i tehnologiju kako bi dobili inicijativu tržištu.
Na tržištu, puno Kaiping mašine koriste stari sistem kontrole u radu, to je daleko od trenutne brzi razvoj industrije, moramo promijeniti Kaiping mašina u staro lice, korištenje naprednih sistema kontrole, kao što su napredni električni senzori. Jer je stara Kaiping kontrolu mašine sistem za rad na rubu navijanje i kontrolu materijala ima određenu lag, uticaće na preradu i proizvodnju opreme, koji utiču na efikasnost obrade.

Proizvodi
Slitting serije
izravnavanje serije
Stan čelika serije
Coil upender
Kontaktiraj nas
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Dodaj: 76 # Qianluo teret, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
E-mail: wxpx0510@163.com
Upit