Dom > vijesti > Sadržaj
Kategorija proizvoda

pravac razvoja Slitting machine u Kini

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: May 24, 2017

s obzirom na razvoj tržišta trend prerezao stroj u Kini u ovom trenutku, razvoj pravac Slitter može analizirati iz tri ugla:
I. Automatsko
kontrola U ovom trenutku, automatska nivo prerezao stroj u našoj zemlji ostaje u nižoj razini, u usporedbi sa stranim razvijenim zemljama, domaći proizvođači urezivanje stroj u upotrebi dubina rezanja mašina zaostaju daleko iza njih, a naročito u sistemu kontrole i prerezao struktura mašina i nedostatak organskog materijala na kombinaciju širokog četkom.
Drugo, proizvodnju preciznost
Proizvodnja preciznost je nedostatak proizvodnje u Kini, pored toga, proizvodnja proces je i nedostatak China & # 39; s proizvođačima Slitter. Mi znamo da se zahtjevi precizno rezanje stroj za proizvodnju, tako neku opremu morati koristiti CNC alati za obradu dijelova, posebno potrebu da se popularizirati korištenje obradnih centara, tako da je proizvodnja rezanja preciznost mašina opreme za obradu mogu se fundamentalno zajamčena. < br=""> III. Racionalizacija strukture
je veoma važno Racionalizacija dizajna strukture stroj za rezanje, tako da ne treba slijepo kopirati stranih opreme ili drugih vršnjaka, treba proučavati strukturu okvira, iz ugla rezanja proizvođača mašina , dizajnirati razumnije Slitter, istraživanje i dizajn personalizovan urezivanje stroj, tako da je rezultat smanjiti različitih materijala u strukturi detaljnije, i postepeno se osloboditi preduzeća Slitter istraživanje i dizajn razvoj i proizvodnju proces plagijat fenomena.

Proizvodi
Slitting serije
izravnavanje serije
Stan čelika serije
Coil upender
Kontaktiraj nas
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Dodaj: 76 # Qianluo teret, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
E-mail: wxpx0510@163.com
Upit