Dom > izložba > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Što je hidraulički automatski decoiler?

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: Nov 20, 2017

Ne znam da li ste koristili Hidraulični automatski decoiler. Uređaj može pružiti napetost za čelični pojas. Njegove glavne komponente uključuju stalak, glavnu osovinu, sklopivi bubanj, kočnice uređaja i tako dalje. Kao prvo, stalak opreme sastoji od kvalitetnih materijala kroz seriju proizvodnje nakon žarenja kvalitativne tretman, tako može biti i sada bez deformacija. Osim toga, tu je radijalna runout u upotrebi.

 

U sadašnjosti, zajednički sklopivi bubanj Hidraulični automatski decoiler na tržištu uglavnom koristi klizač tip push-pull ekspanzije bubanj obrazac. Budući da je opremljen s Ukupno vreteno, je moguće kako bi osigurale da se increasign i smanjenje koncentričnost bubanj. Oprema uglavnom koriste za Izravnavanje metalnu ploču i uobičajena u niveliranje linija čeličnih ploča, neujednačena tanjur i druge obrade.

 

Kočnica uređaj hidrauličke automatsko decoiler istaknut skupština pneumatske disk kočnice. I korisnik može prilagoditi kočnica sile prema stvarnim potrebama u korištenju. Na primjer, kada prestanete, može kočiti kada se vozite, tako da mogu ne samo osigurati da se stanje pripravnosti i čizma država neće biti labav, izbjegavati grebanje površine kada navijanjem roll. Osim toga, oprema također može biti naviknut surađivati s decoiling, niveliranje, šišanje proizvodna linija i drugih lista proizvoda proizvodna linija. Na primjer, nego može biti upotrijebljen u strojevi, Čelične konstrukcije, vozila, metalnih proizvoda i dekoracija industrije.

 

Što je vreteno struktura Hidraulični automatski decoiler? Kolut komponenta uređaja obično dodaje na Nominalni Promjer po dodatne ploče četiri sektora. Štoviše, na kraju osovine bubnja je povezan sa okretnog cilindra. Ulje cilindar klip vozi kraj prednji kraj od četiri - osi osi klizna, koji mogu voziti sektor tanjur radijalnog skupljanja.

 

Ako želite povećati stabilnost kolut u dizajnu, možete postaviti podršku ruku u prednji dio bubnja Hidraulični automatski decoiler uređaja. Dakle, kada Čelična zavojnica je na bubnju, potpornom rukom je prešao preko cilindra ulje, što će uzrokovati štetan učinak na Čelična zavojnica.

 

http://www.pxslitter.com/


Proizvodi
Slitting serije
izravnavanje serije
Stan čelika serije
Coil upender
Kontaktiraj nas
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Dodaj: 76 # Qianluo teret, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
E-mail: wxpx0510@163.com
Upit