Dom > izložba > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Karakterizacija performansi linije za rezanje hidrauličnog čelika

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: Nov 30, 2017

Opseg primene linije za rezanje hidrauličnog čeličnog lima je širok i može se koristiti za sečenje različitih vrsta pločica. Trenutno korisnici uglavnom koriste proizvod za smanjivanje svih vrsta hladno valjanih čeličnih ploča, ploče od nerđajućeg čelika i drugih materijala, tako da postane potrebna merna ploča.

Treba napomenuti da prilikom korišćenja linije za rezanje hidrauličnog čeličnog lima potrebno je obratiti pažnju da prilagodite specifične parametre u skladu sa stvarnim zahtevima proizvodnje. A različite specifikacije proizvodne linije mogu se koristiti za različite specifikacije bubanjske ploče. Na primjer, spoljni prečnik područja bubnjeve ploče je 900 do 1800 mm, a primjenljiva težina bubnja ploče je manja od 20 000 kg.

U celini, postoji mnogo različitih delova u sistemu. Zbog toga što ove komponente sarađuju jedni s drugima, proizvodni zadatak se može uspešno obaviti. Glavne komponente su: Hidraulična kolica za punjenje, hidraulična unutrašnja ekspanziona mašina, mašine za sečenje ploča, operativna platforma za transport, pnevmatika za pražnjenje, kolica za istovar, vijčana ploča, pokretna glava, potisna ruka, hidraulički sistem i električni upravljački sistem.

Analizirajući se od stvarne primene, hidraulički sistem u liniji za rezanje hidrauličnog čelika je uglavnom opremljen sa preciznijim komponentama. Električna kontrola koristi PLC programski kontroler i ekran osetljiv na dodir za kontrolu punom linijom. Stoga, on ima viši nivo automatizacije, može osigurati kvalitet proizvoda. Za korisnike, linija proizvoda ne samo da može efikasno poboljšati kvalitet proizvoda, već i poboljšati radnu efikasnost, dok tokom stabilne operacije takođe pojednostavljuje proces rada.

Uobičajeno, jednokratno ubacivanje navitog materijala može automatski dovršiti sledeće proizvodne procese. Stoga, upotreba linije za rezanje hidrauličnog čeličnog lima može smanjiti radni intenzitet radnika, uz visoku troškovnu efikasnost. Istovremeno, hidraulička čelična linija za odsecanje je takođe proizvod visokih performansi koji ima mnoge funkcije mašine, struje i tečnosti.

http://www.pxslitter.com


Proizvodi
Slitting serije
izravnavanje serije
Stan čelika serije
Coil upender
Kontaktiraj nas
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Dodaj: 76 # Qianluo teret, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
E-mail: wxpx0510@163.com
Upit