Dom > izložba > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Glavne mere za efikasno sprečavanje zagađenja hidrauličkog sistema za briketiranje

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: Dec 07, 2017

Da bi se obezbedilo da hidrauličko briketiranje može normalno i stabilno raditi, u postupku moraju se preduzeti efikasne mere kako bi se sprečila invazija kontaminacije. U principu, kako bi se efikasno sprečilo zagađenje, najvažnija stvar je blokiranje zagađivača iz hidrauličnog sistema za briketiranje. Pa kako postići ovaj cilj?

S obzirom na ovaj problem, prije svega, moramo osigurati da je kontejner ispunjen hidrauličnim fluidom hidrauličkog briketiranja čist. Pravilna praksa je čuvanje bubnja u odgovarajućem položaju i pokrivanje poklopca i osigurati da je poklopac ulja dobro zatvoren.

Pored toga, obratite pažnju na to da akumulacija kišnice na bubnju ulja, pre otvaranja bubnja ulja, pažljivo očistite vrh bubnja ulja.

Ne samo to, ulje za hidraulično ulje mora biti postavljeno na čisto mesto. Istovremeno, takođe treba osigurati da svi uređaji, kao što su naftni bubnjevi, lijevak, tanjir i tako dalje treba čuvati, kako bi se izbjeglo kontaminacija ulja. Ako je potrebno pranje, trebalo bi da koristite svilenu tkaninu za pranje, da ne bi došlo do naginjanja vlakana u gore navedenom elementu za briketiranje, uzrokuje blokadu kanala, konačno uzrokuje raspad opreme. Ove mjere su uglavnom kako bi se osigurala čistoća hidrauličke tečnosti.

Istovremeno, treba obratiti pažnju na obezbeđivanje čistoće kada se hidraulička tečnost ubrizga u hidraulički sistem za briketiranje. Oprema za čišćenje goriva treba koristiti za izbegavanje kontaminacije. Ako je potrebno, redovno proveravajte i zamjenite brtvilo i zaptivače. Pored toga, pre upotrebe ulja, potrebno je izvršiti strogu filtraciju kako bi se izbjegla čvrsta nečistoća koja oštećuju sistem. Obično treba da bude opremljen filter za sirovo ulje i fino ulje, a filter za ulje mora se redovno čistiti kako bi se osigurala tačnost.

Obično, nakon što hidraulični sistem za briketiranje radi u određenom vremenskom periodu, osoblje takođe mora kombinovati radnu frekvenciju da formuliše ciklus zamene ulja. Zapamtite da se svi elementi za montažu i demontažu moraju očistiti kako bi se sprečilo padanje prljavštine. Ako postoji ozbiljna kontaminacija tečnosti ulja, važno je identifikovati uzrok i očistiti ga u vremenu.

http://www.pxslitter.com/


Proizvodi
Slitting serije
izravnavanje serije
Stan čelika serije
Coil upender
Kontaktiraj nas
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Dodaj: 76 # Qianluo teret, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
E-mail: wxpx0510@163.com
Upit