Dom > izložba > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Razvoj i kratko uvodjenje na primjenu mašina za rezanje čeličnih kalupa

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: Nov 18, 2017

Tip mašine za rezanje čeličnih kalupa je sve više i više. Istovremeno, metoda klasifikacije je takođe različita. Prema načinu rada, on se uglavnom može podeliti na ravne dlijete, prešanje ekstruzije i razbijanje kruga.

Trenutno sečenje ekstrudiranje nije često. Sa razvojem tehnologije, mašina za rezanje čeličnih cevi postepeno se kreće od jedne kontrole motora do dvostrukog motora, tri razvoja motora. U budućem procesu rada, oprema će biti brža i brža i stabilnija i efikasnija.

Kada koristimo mašinu za rezanje čeličnih namotaja, potrebno je napraviti proizvodnju u skladu sa specifičnim operativnim zahtevima. Pre otvaranja opreme prvo pažljivo obratite pažnju na inspekciju, a posebno proverite da li su nivo ulja i manometar glavnog hidrauličnog pogona ispravni i stabilni, a takođe obratite pažnju na osiguranje stabilnosti vazdušnog pritiska. Tada se oprema može započeti za proizvodnju.

Treba napomenuti da u procesu upotrebe mašine za rezanje čeličnih kalupa, kako bi se postigao željeni proizvodni efekat, onda je potrebno kombinovati stvarne potrebe za podešavanjem različitih kontrolnih parametara. Na primjer, prema vrsti materijala, debljini, dužini i širini uređaja za rezanje, postavljen je meni za rezanje.

Osoblje bi trebalo da odabere odgovarajuću dužinu i širinu kotrljanja prema zahtevima proizvodnje. Konačno, treba izabrati odgovarajuću valjnu stanicu za mašinu za rezanje čeličnih kalema. Podesite relevantne delove, ugradite odgovarajuće specifikacije proizvoda za čeličnu namotinu i obavite prorezivanje.


Proizvodi
Slitting serije
izravnavanje serije
Stan čelika serije
Coil upender
Kontaktiraj nas
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Dodaj: 76 # Qianluo teret, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
E-mail: wxpx0510@163.com
Upit