Dom > izložba > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Struktura i karakteristike CNC glodalice

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: Jan 15, 2018

CNC rezna jedinica, koja se uglavnom koristi za uzdužno rezanje metalnih materijala kao što su silikonski čelični lim, traka i aluminijumska traka. Tehnički parametri ove jedinice su: debljina materijala, debljina materijala, razmaganje širine i težine, preklapanje unutrašnjeg i spoljašnjeg prečnika, prečnik navoja, paralelna greška, greška širine rezanja, način kontrole brzine, brzina i ukupna snaga opreme i površina. Površina ovih . To su svi važni parametri, stoga su neophodni.

Pored toga, jedinica je potpuno hidraulični pogon i gasni spliter. U radu, zbog upotrebe PLC kontrole, tako da se automatski pokreće i automatski podešava širinu proreza kako bi bila pogodna.

Funkcije uređaja za rezanje CNC-a su sledeće:

(1) U sečenju se obavljaju dva zadatka za promenu alata i sečenje redova bez demontaže osovine noža. Kao rezultat toga, automatizacija opreme je vrlo automatizovana i jednostavna za rad, sa većim vrednostima po stopi smicanja.

(2) da se sirovine iseče vertikalno, da bi se dobila željena širina različitih gotovih proizvoda, i može se koristiti kao proces pripreme za neku praznu. Pored toga, upotreba različitih alata može biti raznovrsni materijali od obojenih metala za sečenje. Zbog toga je CNC jedinica za rezanje za automatsko upravljanje, zbog čega se može zagarantovati efikasnost opreme.

http://www.pxslitter.com/


Proizvodi
Slitting serije
izravnavanje serije
Stan čelika serije
Coil upender
Kontaktiraj nas
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Dodaj: 76 # Qianluo teret, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
E-mail: wxpx0510@163.com
Upit