Dom > izložba > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Silikonski čelični mehanizam za rezanje na upoređenjima i komponentama uputstava

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: Jan 13, 2018

Silikonska čelična mašina za rezanje, koja pripada mašini za rezanje metala. Mašina za rezanje metala, specifična klasifikacija, je tanka mašina za rezanje metala, mašina za rezanje debelih metala i mašina za raspršivanje debljine materijala ove tri. Različite tačke mašine, što odgovara upotrebi površine, nije isto.

Mašina za rezanje metala je pretežno hranilica, mašina za razdvajanje, školska mašina, mašina za rezanje, mašina za namotavanje otpadnih ivica, mašina za napenjanje, mašina za namotavanje i uređaja za ispuštanje i drugih komponenti. Mašina za rezanje silicijuma, koja je vrsta mašina za rezanje metala, tako da su njegove glavne komponente ista sa mašinom za rezanje metala.

Silikonska čelična mašina za rezanje, sastav obaveštenja, uglavnom ima sledeće:

Podnožje mašine za rezanje silicijuma je uglavnom napravljeno od čelične i čelične ploče zavarene, a nakon kvalitativnog tretmana.

Na uređaju postoje i aktivnosti i fiksirani lukovi bodova, međutim, bez obzira na to, postoje 2 zavarene čelične ploče i nakon starenja.

Silikonska čelična mašina za rezanje u vratilu se buša 40Cr, au kaljenje i drugu preradu. Pored toga, na arburi, to je prečnik, efektivna dužina i drugi važni parametri. Udarivanje na osovini noža, opće odredbe ne više od 0,02mm, količina ramena, ne može biti veća od 0,01mm. Pored toga, zaključavanje vratila noža, navrtka se obično koristi za postizanje.

http://www.pxslitter.com/


Proizvodi
Slitting serije
izravnavanje serije
Stan čelika serije
Coil upender
Kontaktiraj nas
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Dodaj: 76 # Qianluo teret, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
E-mail: wxpx0510@163.com
Upit