Dom > izložba > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Veliki broj čelika za obradu tangenta

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: Dec 19, 2017

Kao istraživačko-razvojna kompanija i proizvodna kompanija za brzu liniju za odsecanje čelika, trebali bi se potruditi da zadovolje različite zahtjeve kupaca, uključujući funkciju linije sečenja, vijek trajanja, troškove i tako dalje. Iako se postiže pravilna upotreba funkcija, neophodno je da HSS klizna linija bude izdržljiva i da može smanjiti troškove kupovine što je više moguće.

Brza linija za odsecanje čelika sa čeličnom linijom je jedna vrsta opreme za prorezivanje, njegova radna brzina može da dostigne 200m / min, što je vrlo pogodno za preduzeća kao što su preduzeća dobavljača čelika sa visokim izlaznim zahtjevima, ali samo za sopstvenu fabriku otvorene knjige kompanije Cut mogu odabrati druge vrste čeličnih podtangenata.

Pored linije za razdvajanje brza čelika od čelika, tržište takođe ima jednostavne linije za odsecanje i standardne linije za odsecanje i druge proizvode, jednostavna linija za presek navoja obično se odnosi na širinu rola od 450mm i 650mm materijala; takva jednostavna oprema za proizvodnu liniju, možete izabrati dve vrste tipova zemaljskog ili standardnog tipa brzine, ako zahtevi za proizvodnju nisu visoki, možete uzeti u obzir tip terena; s druge strane, izaberite standardni tip brzine.

Standardna linija za sečenje čeličnih cevi se koristi više uzimajući u obzir da neki kupci na zahtevima prinosa nisu visoki, a cijena celokupnog paketa je relativno osetljiva na kućište, standardna linija za rezanje čeličnih valjaka kako bi se ispunili uslovi , Ključ je dominantniji po pitanju cene.

Proizvođači visokih brzina za sečenje čeličnih namotaja uvedeni su razne proizvodne linije, tako da možemo pravilno prema njihovim potrebama razumno odabrati kako da postignemo željeni učinak rezanja, već i koliko god je moguće smanjiti troškove i poboljšati efikasnost

http://www.pxslitter.com/


Proizvodi
Slitting serije
izravnavanje serije
Stan čelika serije
Coil upender
Kontaktiraj nas
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Dodaj: 76 # Qianluo teret, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
E-mail: wxpx0510@163.com
Upit