Dom > izložba > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Instalacija mašina za rezanje kompaktnih metala

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: Dec 16, 2017

Kompaktna mašina za rezanje metala je oprema za rezanje metala, zahvaljujući svojoj kompaktnoj strukturi, tako da ne samo mali otisak, već i jednostavan za instalaciju. Međutim, da li je instalacija opreme ili pre nego što je puštena u pogon, kompaktna mašina za rezanje metala je naručena da ispuni sve aspekte svojih zahteva.

Da bi se osiguralo tačno pozicioniranje kompaktne mašine za rezanje metala na osnovu gore navedenog, referentna linija biće instalirana u skladu sa postavljenom centralnom zastavom nakon što se oprema podigne na svoje mesto. Referentna linija bi trebala biti visi na linijskom okviru za podešavanje i usklađena sa centralnom tačkom žičnog čekića; treba redovno ponovo koristiti tokom upotrebe kako bi se sprečilo pomeranje žice.

Drugo, podizanje kompaktne mašine za rezanje metala takođe treba prilagoditi. Glavnu radnu površinu opreme bi trebalo izabrati kao referentnu meru ili referentnu površinu merenja. Na osnovu trajne referentne tačke, u blizini opreme treba postaviti pomoćnu referencu kako bi se olakšala ugradnja opreme U podešavanje visine.

Prilagođeni parametri takođe kompaktni nivo metala i vertikala mašine, radna površina uređaja ili sklop spojne površine, možete direktno izmeriti nivo nivoa; i ugradnja odvojenih delova može biti nivo.

Vertikalno podešavanje kompaktne mašine za rezanje metala može usvojiti metod merenja vijčane žice, postaviti žičani okvir iznad opreme i objesiti čeličnu žicu na vrhu i žičani čekić na donjem kraju. Da bi se sprečilo zamah žičnog čekića, tako da su izmereni podaci tačni, žičani čekić treba staviti u bure, a zatim koristiti mikrometar unutrašnjeg prečnika za merenje udaljenosti između opreme i čelične žice, mjerenja lokacije A, B dvije tačke, prema rastojanju između dvije tačke, može izračunati razliku između vertikale.

http://www.pxslitter.com/


Proizvodi
Slitting serije
izravnavanje serije
Stan čelika serije
Coil upender
Kontaktiraj nas
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Dodaj: 76 # Qianluo teret, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
E-mail: wxpx0510@163.com
Upit