Dom > izložba > Sadržaj
Kategorija proizvoda

CNC Kaiping metod puštanja u pogon

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: Jan 25, 2018

Različite metode debagovanja CNC Kaiping uređaja su iste, prva tačka, to jest, da se obrati pažnja, mora se pokrenuti kada je udarac za probijanje, CNC Kaiping jedinica trebalo da bude u smeru kazaljke na satu da bi podesila brzinu potisnog uređaja kako bi prilagodila vijak, kretanje klizača Blago sporiji, tako da možete videti kada se klizač pomera napred i nazad, ne ispunjava najlonski odstojnik i dužinu vijaka za fino podešavanje.

CNC Kaiping jedinica prije snage testne mašine, moramo obratiti pa`nju da proverimo da li je pravac ishrane tačan; ako brzina štampe ostaje ista, rastojanje za rastojanje mora biti kraće od dužine, ovaj put vodio zavrtanj treba da bude prvi gore, Smanjite plivajuću šipku kako biste smanjili rastojanje, a zatim okrenite vijak za podešavanje brzine u smeru kazaljke na satu, ovog puta , njen izvor može biti u skladu sa brzinom štampe.

Podešavanje polica i numeričke kontrole Kaiping jedinica na rastojanju feedera, u skladu sa brzinom punch-a, dužinom punjenjem feeder-a, pravilnim podešavanjem udaljenosti, materijal za nivelisanje mora biti u mogućnosti da uspešno uđe u dovod i kalup. CNC Kaiping jedinica u vremenu obrade, gore navedeni projekat može nositi samo kontrolu stope u dozvoljenom opsegu, što je također u planiranom vijeku.

CNC Kaiping jedinice u korišćenju vremena, lanac Kaifeng valjka valjka mašine je vanjska lanac ploča, lanac ploča ili sastav pin i valjaka. I glavno habanje lanca će se pojaviti između pinova i rukava, tako da unutrašnja i spoljna lančana ploča treba ostaviti malu količinu razmaka ranije, kako bi se podmetač podmetač podmazao. Kaiping mašina susedna dvostruko osno rastojanje se zapravo odnosi na tačku.

CNC Kaiping jedinica u upotrebi, količina njegove habanja, potrebno je obratiti pažnju da ne premaši dozvoljenu vrijednost, ovoga puta je to što se može smatrati normalno habanje. Čineći CNC Kaiping jedinice, učiniti će visinu težine težih ljudi da smanjite vršni rad, stvarna površina za kontakt će se povećati, stopa habanja je smanjena.

http://www.pxslitter.com/


Proizvodi
Slitting serije
izravnavanje serije
Stan čelika serije
Coil upender
Kontaktiraj nas
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Dodaj: 76 # Qianluo teret, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
E-mail: wxpx0510@163.com
Upit