Dom > izložba > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Karakteristike mašine za rezanje silicijuma

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: Jan 04, 2018

Mašina za rezanje silicijuma je pogodna mašina za uzdužno sečenje metalnih materijala. Takođe je preklopio prorezane trake u rolnu. Posle prakse, u potpunosti je dokazano da mašina za rezanje silikonskog čelika sa jednostavnom radnjom, sečenjem visokog kvaliteta, visokim iskorišćenjem materijala, brzinom rezanja brzom brzinom rezanja i drugim prednostima.

Sa strukturne tačke gledišta, mašina za rezanje silikonskog čelika uključuje skladišnu stanicu, kolica za navijanje, nepokretač i nekoliko drugih dijelova, od čega se skladišna stanica koristi za čuvanje sirovina za preradu; i kolica za navijanje su odgovorne za skladištenje skladišnog prostora. Sirovi materijali u stanju pripravnosti u pokretaču i rastući, padajući, pomerajući napred i nazad i druge funkcije u otvoreni kolut.

Uređaj za odmotavanje u mašini za rezanje silicijuma primenjuje jednostruku konzolu. Pod uslovom velike težine sirovine potrebno je samo dodati pomoćnu podlogu na kraju odmotača. Štaviše, osnova za pokretač obično ima funkciju pomeranja napred i nazad duž paralelnog pravca jedne mašine, koja može efikasno i brzo dovršiti poravnanje sirovina i poboljšati tačnost rezanja.

Takav uređaj je vrlo pogodan za upotrebu kao hladno valjani namotaj, nerđajući čelik, Caitu zapremine, limena ploča i drugi materijali, oprema za rezanje, može se postići u debljini trake od 0.3-3mm, širina navoja 1850mm, vertikalna Širina reza 30mm .

Silikonska čelična mašina za rezanje kako bi se zadovoljile potrebe različitih materijala, razrezivanje proizvoda od slijetanja može se bolje primijeniti na stvarnu obradu, značajno poboljšavajući korištenje materijala, ne samo da smanjuje otpad, već i za poslovanje sa Za veću efikasnost.

http://www.pxslitter.com/


Proizvodi
Slitting serije
izravnavanje serije
Stan čelika serije
Coil upender
Kontaktiraj nas
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Dodaj: 76 # Qianluo teret, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
E-mail: wxpx0510@163.com
Upit