Dom > izložba > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Primena kvačila magnetnih čestica u mašini za rezanje

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: May 24, 2017

Slitter je širok papir ili tanki film u širokom spektru uskih materijala mehaničke opreme, koji se često koristi u papirnim mašinama i mašinama za štampanje i pakovanje.
Nekadašnja brzina magnetnog praškaste kvačila ne može biti visoka, jer u radu sa velikom brzinom trenja izazvanom magnetnim prahom, što rezultira visokom temperaturom, skraćuje životni vek, ozbiljno će se zaglaviti za umiranje, tako da je rad mašina u blokadi, Da izazove ozbiljne posljedice. Ozbiljan uticaj na produktivnost.
Tradicionalna kontrolna shema klizača je upotreba velikog motora za pokretanje osovine uvlačnog rolne, a magnetna kvačila sa praškom se dodaju na kolut kako bi se kontrolisala otpornost koja se stvara podešavanjem struje sklopke magnetnih čestica radi kontrole naprezanja Površine materijala. Magnetna praškaste kvačilo i magnetna kočnica praha su specijalne komponente za automatizaciju, popunjena je radna praznina magnetnog prenosnog momenta prenosa, promjena magnetske struje može promijeniti magnetsko stanje, a zatim podesiti moment prenosa. Može se koristiti za regulaciju brzine bez brzine od nultog starta do sinhrone brzine, a pogodno je za sistem podešavanja brzine sa visokim dijelom i malom snagom. Takođe se koristi za podešavanje obrtnog momenta pomoću podešavanja struje kako bi se obezbedio konstantni sistem za otklanjanje ili preopterećenje tenzije u toku navijanja.

Proizvodi
Slitting serije
izravnavanje serije
Stan čelika serije
Coil upender
Kontaktiraj nas
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Dodaj: 76 # Qianluo teret, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
E-mail: wxpx0510@163.com
Upit