Dom > Proizvodi > Mašina za ravne čelike
Kategorija proizvoda

Vrhunski kvalitetni hidraulični rasklopni deo, čelik, šipka, mašina za gvožđe i ispravljanje

Jedinice koje su proizvedene u proizvodnji su se koristile u fabrici, proizvedene od hladno valjanog čelika, zavarene cijevi, kompletno proizvodimo i jedinice kola za hranjenje, granatiranje trupa, kaširanje za slanje, pranje i odvijanje za kislo pranje. Zatim, Pullipflection - correctipevev, pakovanje ...

Pošaljite upit

Detalji o proizvodu

Jedinice koje su proizvedene u proizvodnji su se koristile u fabrici, proizvedene od hladno valjanog čelika, zavarene cijevi, kompletno proizvodimo i jedinice kola za hranjenje, granatiranje trupa, kaširanje za slanje, pranje i odvijanje za kislo pranje. Zatim, Pullipflection - correctipevev, tablice za automobile ubrzavaju efikasnost proizvodnje i povećavaju akarakteristiku u hladno valjani fabrici.


Opis glavnog komponentnog kompleta za čelične mašine
A. Mašina za rezanje
Delovi napajanja: sjedište na motornom pogonu, reduktor 500, motor sa 55 kW, struja jednosmerne struje, kutija za raspodjelu zuba, spojnica, osovina, promjena seta.
Glavni dio: okvir, fiksni luk, veliki klizač, osovina noža (150 mm) Φ dva, hidraulička aktivnost pre i posle kućišta, klizač, regulacioni mehanizam, mehanizam za regulaciju pritiska nožnog vratila, formira kompletan set noža, Gumeni prsten, itd.
B. Mašina za ispravljanje enkoder trake
Sa devetom izravnavanjem valjaka, dva od štipaljka, dve dužine kodiranja, valjaka, ukupno 13 štipaljki i valjak dužine kodiranja usvajaju hidraulički pritisak, šifriranje kodne šine, ravno valjak usvaja 1,1 kw o sinhronizaciji cikloidnog motora motora pod pritiskom , Glavni motor usvaja 55 kw dc motor, reduktor i razvodnu kutiju 500, prenese snagu nakon standardnog univerzalnog zgloba na radnu rolnu, dijametar nivelacionog valjaka 125, sav čelični materijal za radni valjak, površinska tvrdoća HRC52-55 ° , Dizajn nivelera linearna brzina od 20 m / min.

C. Dvostruka mašina za striženje sa stiskom stopala
Mašina za poprečno sječenje treba da ima opružnu presu, sprečava savijanje glave ravnog čelika i postavlja se kako bi se sprečilo da ploča ne povuče sečivo, a sječu širinu 600mm

D. Kompletan električni upravljački sistem: električni upravljački orman, radna stanica itd.
Operativna platforma ima funkcije podešavanja brzine, podešavanja dužine, podešavanja velike brzine, alarma greške i tako dalje. Usvajajući upravljački sistem PLC-a za kontrolu i nadgledanje opreme, operativni sistem se kontroliše ekranom osjetljivim na dodir.

Posebni zahtevi mogu biti dizajnirani za vas


Fabrika mašina Wuxi Puxin
Mob: 86-13951579100

Tel: 86-510-83208381
Faks: 86-510-83209882
Dodaj: 76 # Qianluo Load, Huishan District, Wuxi, Jiangsu, Kina
E-mail: wxpx0510@163.com
Sajt: http://www.Pxslitter.com

Dobrodošli u kupovinu najkvalitetnijeg hidrauličnog ravnog dijela, čelične, šipke, gvožđa i ravnalice. Kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača u toj oblasti, nudimo i prilagođenu uslugu sa niskom cijenom. Molimo Vas da slobodno uživate u našim kvalitetnim proizvodima napravljenim u Kini. Za citiranje, dobrodošli smo da kontaktirate našu fabriku.

Srodni proizvodi

Send your message to us

Proizvodi
Slitting serije
izravnavanje serije
Stan čelika serije
Coil upender
Kontaktiraj nas
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Dodaj: 76 # Qianluo teret, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
E-mail: wxpx0510@163.com
Upit